chakra-body1 kopie

Praktijk voor chakra- en aurahealing Jaswinder Singh

We leven in een veeleisende maatschappij. Om aan al die eisen te kunnen voldoen hebben wij energie nodig. Energie halen wij uit voedsel en uit de kosmos. Energie uit de kosmos nemen wij op via 7 chakra’s ( energie centra’s) die langs ons wervelkolom omhoog naar de kruin loopt . Als deze 7 centra (chakra’s) open en in harmonie functioneren, verspreiden ze kosmische energie door naar het zenuwstelsel, endocriene klieren en in het bloed om het lichaam te voeden en gezond te houden.

Door omstandigheden en gebeurtenissen in ons leven raken deze centra ( chakra’s) uit balans of geblokkeerd, waardoor deze onvoldoende energie kunnen opnemen en het welzijn van ons lichaam en geest beïnvloeden. Door de chakra-balans te analyseren is het mogelijk om het cakra-systeem in kaart te brengen en te herstellen als dit nodig is. Een chakra-balans analyse duurt 30 to 60 minnuten. Tijdens de sessie worden alle 7 centra’s schoon gemaakt en hersteld zodat ze weer volledig in harmonie kunnen functioneren. Ook worden de fysieke, emotionele en mentale en spirituele lagen in het aura hersteld. Mocht tijdens de sessie blijken dat er dieper liggende patronen een rol spelen, wordt ook gebruik van sjamanistische technieken.

Om het hele chakra-systeem volledig te herstellen zijn een aantal sessies nodig. Dat wordt na afloop van de eerste afspraak in overleg bepaalt. Ben je benieuwd tot in hoeverre jouw chakra’s systeem in balans is? Maak een afspraak bij Praktijk voor chakra- en aurahealing Jaswinder Singh.

Contact

Praktijk Jaswinder Singh

Jaswinder Singh
+31 (0)6 48366955
jaswinder.s.jassi@gmail.com

Openingstijden

Maandag : uitsluitend op afspraak
Dinsdag : uitsluitend op afspraak
Woensdag : uitsluitend op afspraak
Donderdag : uitsluitend op afspraak
Vrijdag : uitsluitend op afspraak
Zaterdag : niet aanwezig
Zondag : niet aanwezig